Роби все, що можеш, там, де знаходишся,

використовуючи все, що маєш


 Теодор Рузвельт

Важливий вибір для кожного

 

Найкращий підсумок, який може зробити людина – «Я ні про що в житті не шкодую». Але ж як часто ми озираємось на минуле і прагнемо щось змінити?.. Жалкуємо через несказані слова, неправильний вибір, втрачені можливості. Саме для того, щоб уникнути даремних жалкувань, слід виважено робити кожен крок в житті, не втрачаючи жодної можливості.

23 лютого 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі провела профорієнтаційні заходи для учнів випускних класів Приморського закладу загальної середньої освіти на території Сергіївської ОТГ Білгород-Дністровського району.

Спеціаліст ЦЗ представила присутнім послуги служби зайнятості, презентувала Одеський ЦПТО, обговорили актуальні професії на місцевому ринку праці та формулу вибору професії «Хочу.Можу.Треба

В кінці зустрічі учні пройшли психологічне тестування з профорієнтації. Майбутнім випускникам дуже скоро доведеться зробити важливий вибір. Сподіваємось, що сьогоднішня зустріч допоможе їм у цьому.