Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ) 

 

Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення18-річного віку на території Маразліївської сільської ради на 2021-2022 рр.

       Відповідно до  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетного кодексу України, розглянувши клопотання начальника УОКСМС Бадіної  О.Ю. щодо затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення18-річного віку на території Маразліївської сільської ради на 2021-2022 рр.

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення18-річного віку на території Маразліївської сільської ради на 2021-2022 рр.  (далі – Програма), що додається.
  2. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М.)

 

Маразліївський сільський голова                                                                                В.О.Топор

 

с. Маразліївка

«__» лютого  2021року

№ _____ - VІІІ