Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ) 

Про внесення змін і доповнень до рішення Маразліївської сільської ради № 52-VIIІ від 24.12.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Маразліївської сільської ради, її структурних підрозділів та закладів сільської ради  на  2021 рік»                

     Керуючись ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши клопотання начальника УОКСМС Бадіної О.Ю. щодо внесення змін до структури та загальної чисельності працівників Філії «Маразліївський навчально-виховний комплекс І ступеня-дошкільний навчальний заклад» Широківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст.- дошкільний навчальний заклад», у зв'язку з  виробничою необхідністю, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести такі зміни і доповнення до рішення Маразліївської сільської ради № 52-VIIІ від 24.12.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Маразліївської сільської ради, її структурних підрозділів та закладів сільської ради  на  2021 рік»,  а саме:

1.1 Додаток 8  Філія «Маразліївський навчально-виховний комплекс І ступеня –       дошкільний навчальний заклад» Широківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад»   Маразліївської сільської ради доповнити пунктами (додається):

- «вихователь - 1 штатна одиниця»;

- «помічник вихователя – 1 штатна одиниця»;

- «машиніст прання – 0,5 штатної одиниці».

2. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                В.О.Топор

 

с. Маразліївка

«__» лютого  2021року

№ _____ - VІІІ