Шлях до кар’єрних змін

 

Перехід від військової служби до цивільного життя завжди є непростим,  особливі складнощі  викликає вибір  нової професії.  Саме тому фахівці Державної служби зайнятості приділяють особливу увагу профорієнтаційній роботі з військовослужбовцями та воїнами АТО. 

    18 грудня 2021 року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості, на платформі ZOOM, відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС. 

Учасники онлайн-зустрічі дізналися про послуги служби зайнятості, які сприяють  успішному працевлаштуванню  та професійному розвитку,  електронні  ресурси ДСЗ, були ознайомлені з актуальними професіями та спеціальностями на регіональному  рику праці.

  Начальник Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Олена Боян розповіла про  безоплатну первинну правову допомогу, розкрила питання соціального забезпечення, отримання пільг, різного роду гарантій від держави.  Поінформувала про безкоштовну довідково-інформаційну платформу для правових консультацій.

Інформаційний вебінар пройшов у формі діалогу. Учасники зрозуміли, що вони  не залишаються сам на сам зі своєю проблемою, а за допомогою фахівців служби зайнятості  повною мірою зможуть реалізувати своє право на подальшу трудову діяльність.