Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я  

Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 28.02.2020 р. №___-УІІ «Про частковий розподіл вільних залишків загального  фонду освітньої  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що сформувалися на кінець 2019 року»

       Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  заслухавши інформацію Бадіної О.Ю., начальника УОКСМС щодо необхідності направлення коштів на придбання шкільного автобуса для закладів освіти на умовах спів фінансування у сумі 200 000,00 грн. на рахунок  фінансового управління сільської ради для подальшої передачі до Одеського обласного бюджету. Враховуючи вищевикладене,  Маразліївська сільська рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести такі зміни і доповнення до рішення сільської ради від 28.02.2020 року № ___-УІІ «Про частковий розподіл  вільний залишок загального фонду  освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що сформувалися на кінець 2019 року для потреб закладів освіти територіальної громади Маразліївської сільської ради, а саме:
    1. Пп. 1.4 п.1 цього рішення «на придбання шкільного автобуса для закладів освіти на умовах спів фінансування у сумі 200 000,00 грн.» виключити.

2.  Кошти у сумі 200 000,00 грн, передати на рахунок фінансового управління сільської ради.

3. Начальнику фінансового управління сільської ради Щербенко А.Б. здійснити перерахування вищевказаних коштів до обласного бюджету для придбання шкільного автобуса на умовах співфінансування.

4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Флора В.О. ).

 Маразліївський сільський голова                                                                         О.О.Чумак

С. Маразліївка

30 червня  2020 року

____ - VІІ