ЖІНКА – ПРКРАСНА СТАТЬ, АЛЕ НЕ СЛАБКА

 

Найпривабливіша річ, яку може мати жінка,

це впевненість в собі

Бейонсе

Ми живемо у ХХІ столітті. Часи патріархату та чоловічої влади над усім світом залишилися в минулому, але ж чому деякі жінки й досі бояться взяти власне життя в свої руки, діяти?

11.03.2020 року відділ активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості провів семінар для жінок з елементами тренінгу.

На початку заходу начальник відділу Злата Нікіруй поздоровила присутніх з пройдешнім 8 березня, розповіла про послуги центру зайнятості, зокрема про можливість навчання в Одеському ЦПТО, неформальне навчання, а за тим представила запрошених гостей. Це представниці прекрасної статі, які крім сімї і дітей змогли відкрити власну справу і стати успішними.

Серед присутніх були: б’юті-тренер, косметолог, технолог, кремовар - Камінська Наталя, керівник учбового центру школи знань – Шелест Світлана, засновниця масажних курсів та власниця масажної студії - Вікторія Ахмадієва та керівник школи програмування «Kody» - Ірина Тараненко. Вони розповідали про свою долю, тернистий шлях до успіху, та ділилися досвідом, а головне - своїм прикладом доносили до слухачів думку про те, що необхідно мріяти і вірити в себе, адже у мрій є прекрасна властивість – збуватися.

Після виступу запрошених бізнес-леді, Вікторія Ахмадієва провела майстер-клас по масажу для обличчя. А потім, для всіх присутніх, була проведена вправа із метровою стрічкою, направлена на цінність нашого часу і вміння жити тут і зараз.


Фото без описуФото без опису