Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)    

Про виділення коштів з місцевого бюджету

громади для передачі до Білгород-Дністровського

міського бюджету комунальному некомерційному

підприємству «Центр первинної медико-санітарної

допомоги» на придбання лікарських засобів

для жителів територіальної громади Маразліївської

сільської ради за рецептами лікарів для лікування

окремих груп населення та за певними категоріями

захворювання 

 

       Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію сільського голови Чумака О.О., щодо виділення коштів з місцевого бюджету громади для передачі до Білгород-Дністровського міського бюджету комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на придбання лікарських засобів для жителів територіальної громади Маразліївської сільської ради за рецептами лікарів для лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювання у сумі 40 000, 00 грн., Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Виділити кошти  з місцевого бюджету громади для передачі до Білгород-Дністровського міського бюджету комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на придбання лікарських засобів для жителів територіальної громади Маразліївської сільської ради за рецептами лікарів для лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювання у сумі 40 000,00 грн.

2. Начальнику фінансового управління сільської ради Щербенко А.Б., здійснити відповідні перерахунки до Білгород-Дністровського районного бюджету.

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку та комунальної власності (голова Флора В.О).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                О.О.Чумак

с. Маразліївка

26 лютого  2020 року

№ _____ - VІІ