УКРАЇНА

Одеська область Білгород-Дністровський район

Маразліївська сільська рада

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання жителям села с. Великомар’янівка

земельних ділянок в довгострокове користування

терміном на 10 років на території Маразліївської

Білгород-Дністровського району, Одеської області

           Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. 121 Земельного Кодексу України, розглянувши заяви жителів с. Великомар’янівка про надання земельних ділянок для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Шкільна, 74, Маразліївська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

      1.    Надати  Кірчевій Наталі Іванівні   земельну  ділянку   загальним розміром  0,31 га, із них: - 0,2500 га для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель та споруд та 0,06 га для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Паркова, 56,  Білгород-Дністровського району, Одеської області.

       - Мамалигі Галині Олексіївні земельну ділянку загальним розміром 0,65 га, із них: -0,2500 га для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель та споруд  та 0,40 га для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Шкільна,62  Білгород-Дністровського району. Одеської області.

       - Димченко Олександру Миколайовичу земельну ділянку загальним розміром 0,70 га, із них: -0,2500 га для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель та споруд  та 0,45 га для ведення особистого селянського господарства в с. Великомар’янівка, Мічуріна,7, Білгород-Дністровського району. Одеської області.

       - Трандобуло Максиму Євгенійовичу  земельну ділянку загальним розміром 0,57 га, із них: - 0,3200 для ведення особистого селянського господарства за межами с. Великомар’янівка та 0,2500 га в межах с. Великомар’янівка, Зарічна, 21, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

     2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В.С.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                О.О.Чумак

                                    

с. Маразліївка

28 січня 2020 року

№ _____ - VІІ