УКРАЇНА

Маразліївська  сільська  рада

Білгород-Дністровський  район  Одеська  область

Р І Ш Е Н Н Я  (ПРОЕКТ)

Про надання згоди громадянину України

Шевченко Валерію Федоровичу   на розробку

проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки для ведення особистого селянського

господарства в  с. Маразліївка по вул. Миру, 227,

Білгород-Дністровського району, Одеської області.

 

          Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33,116,118,,121, Земельного Кодексу України, беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву Шевченко Валерія Федоровича про надання згоди на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  загальною  площею   0,20  га для ведення особистого селянського господарства на території Маразліївської сільської ради   в межах населеного пункту с. Маразліївка,  вул. Миру, 227, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

       1. Надати згоду громадянину України  Шевченко Валерію Федоровичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,20  га для ведення особистого селянського господарства в межах села Маразліївка, вул. Миру, 227, із земель сільськогосподарського призначення, що не надані у власність (землі запасу)  на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району,  Одеської області.

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В. С.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                           О.О.Чумак

                                    

с. Маразліївка

28 січня 2020 року

№ _____ - VІІ