Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я  (ПРОЕКТ)

Про делегування повноважень Білгород-Дністровській

районній державній адміністрації щодо проведення

виплат пільг та субсидій пільговій категорії громадян

територіальної громади Маразліївської сільської ради

 

                Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 93 Бюджетного кодексу України, розглянувши лист т.в.о. начальника фінансового управління Вєлкова Л.О., № 525/03-12 від 18.11.2019 року та заслухавши інформацію начальника фінуправління Щербенко А.Б., щодо делегування повноважень Білгород-Дністровській районній раді по проведенню виплат пільговій категорії громадян територіальної громади Маразліївської сільської ради пільг та субсидій на оплату електроенергії, послуг  теплопостачання, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам на перший квартал 2020 року,  Маразліївська сільська рада

 

 ВИРІШИЛА:

???????1. Делегувати повноваження Білгород-Дністровській районній раді по проведенню виплат пільг та субсидій пільговій категорії громадян територіальної громади Маразліївської сільської ради на перший квартал  2020 року.???????

2. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку та комунальної власності (голова Флора В.О).

 

  Маразліївський сільський голова                                                                             О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

20 грудня 2019 року

№ ___ - УІІ