Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

Про затвердження коштів з місцевого

бюджету громади для передачі на рахунок

фінансового управління  Маразліївської сільської

ради на 2020 рік

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію сільського голови Чумака О.О., щодо виділення коштів з місцевого бюджету громади на рахунок  фінансового управління Маразліївської сільської ради на 2020 рік у сумі 90 000,00  грн., з метою забезпечення функціонування фінансового управління в сталому режимі,  Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити кошти з місцевого бюджету громади на рахунок фінансового управління Маразліївської сільської ради на 2020 рік у сумі   90 000,00   грн., а саме:

  • на придбання канцелярських товарів у сумі 50 000,00 грн.;
  • на оплату послуг за користування бухгалтерськими програмами та обслуговування оргтехніки  у сумі 20 000,00 грн.;
  • на відрядження спеціалістів у сумі 20 000,00 грн.

2. Начальнику бюджетного відділу фінансового управління Радченко О.М. здійснити нарахування затверджених коштів для потреб фінансового управління Маразліївської сільської ради на  2020 рік.

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку та комунальної власності(голова Флора В.О.) та з питань законності, правопорядку, депутатській та регуляторній діяльності і захисту прав громадян (голова Калініна О.Г.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

20 грудня  2019 року

№ _____ - VІІ