Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу громадянину України

Хіменко Віктору Миколайовичу  на розробку

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення меж земельної ділянки в натурі 

(на місцевості), яка розташована на території

Маразліївської сільської ради, за межами населеного

пункту (с. Широке), для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

 

         Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,   ст. ст. 15, 22, 81, 116  Земельного кодексу України,  ст. ст. 7, 13, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 1-3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» , на підставі  рішення Білгород-Дністровського міськрайсуду  від 21 червня  2019 року (справа № 495/3134/19), розглянувши заяву громадянина України Хіменко Віктора Миколайовича  про виділення земельної ділянки орієнтовною  площею   5,73 га, яка розташована в масиві №3, ділянка №21 на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, Маразліївська сільська рада,

ВИРІШИЛА:

     1. Надати дозвіл громадянину України Хіменко Віктору Миколайовичу   на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею 5,73 га, за рахунок земель колективного власності колишнього КСГП «Прогрес», яка розташована в масиві № 3, ділянка № 21 на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Землевпорядній організації при розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) передбачити надання громадянину України Хіменко Віктору Миколайовичу  безоплатно у власність земельної ділянки загальною  площею 5,73 га, за рахунок земель колективної власності колишнього КСГП «Прогрес», яка розташована в масиві № 3, ділянка № 21, на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

           

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань   будівництва, екології, природокористування та земельних відносин  (голова Коваленко В.С.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                               О.О.Чумак

с. Маразліївка

«___» жовтня 2019 року

№ ____ - VІІ