Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                               Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання дозволу громадянці України

Маймескуловій Лідії Кузьмівні  на розробку

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення меж земельної ділянки в натурі 

(на місцевості), яка розташована на території

Маразліївської сільської ради, за межами населеного

пункту (с. Широке), для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

         Керуючись ст. 26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,   ст. ст. 15, 22, 81, 116  Земельного кодексу України,  ст. ст. 7, 13, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 1-3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом від 01.08.2019 року, бланк серії ННН №446588, сертифіката на право на земельну частку (пай) серія ОД  № 0137923, розглянувши заяву громадянина України Маймескулової Лідії Кузьмівни про виділення земельної ділянки орієнтовною  площею 13,1612 га, яка розташована в масиві № 20, ділянка №2 на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,  Маразліївська сільська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл громадянину України Маймескуловій Лідії Кузьмівні   на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 13,1612 га, за рахунок земель колективного власності колишнього КСГП «Долинівський», яка розташована в масиві № 20, ділянка № 2 на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Землевпорядній організації при розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) передбачити надання громадянину України Маймескуловій Лідії Кузьмівні  безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 13,1612 га, за рахунок земель колективного власності колишнього КСГП «Долинівський», яка розташована в масиві № 20, ділянка № 2, на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва,   екології, природокористування та земельних відносин  (голова Коваленко В.С.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                                О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

«___» жовтня 2019 року

№ ____ - VІІ